Tabung Insyirah

Perlunya Penjagaan Dalaman Untuk Kelihatan Cantik Dan Awet Muda.



Penting ke untuk penjagaan dalaman ni kalu nak cantik? Kalau kita nak cantik dengan luaran dan make-up je teruskan..boleh.tapi bila tak da make-up segala tu.. mesti lain kan? tak kan la nak make-up setiap hari dan sampai berusia nak make-up je kan... kan bagus kalu kita buat penjagaan sedari dalaman dan sudah pasti luaran terserlah cantiknya bila dalaman dah cantik...

Sebab tu kalu ramai yang tanya.. Kenapa perlunya penjagaan dalaman untuk kelihatan sihat dan awet muda? saya jaya YA dan sebab badan kita nak pakai lama dengan izinNya.. betul tak?

Kalu nak yang mudah dan cepat kesannya dan sangattt mudah nak di amalkan saya suka dan syorkan yang ni... sebab seawal 21-90hari atau 8 minggu kesan yang anda rasa pasti awesome!!!!!


Kenapa SHAKLEE COLLAGEN POWDER?

Terbukti BEKESAN!!! ~ Shaklee RSS Collagen terbukti dapat memperbaiki tekstur kulit wajah dan menghilangkan kedutan. Selepas menggunakannya selama 8MINGGU!!!, hasil menunjukkan tekstur keseluruhan kulit menjadi lebih baik dan meningkat sebanyak 71% ... Sangat BERKESAN bukan???

Kalu anda nak untuk KULIT LEBIH SIHAT  & AWET MUDA? 

 Anda perlu mulakan kolegen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Ia juga di campurkan dengan 7 bahan utama seperti ekstrak bijih benih Camellia Japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerang-kerangan, lactobacillus Acidophilus, Vitamin C dan Vitamin B yang memberikan pelbagai khasiat lagi... contohnya ;-

* Menyokong produksi kolagen untuk meningkatkan ketegangan, keanjalan dan kelembutan kulit.
* Mengecilkan liang pori-pori, kedutan dan garis-garis halus yang kelihatan
* Kulit lebih putih dan licin
* Menggalakkan kuku ynag kuat, rambut ynag tebal dan bersinar.
* Membantu menegang dan menganjalkan payudara.


Jadi tak kan kita nak tunggu masa tua baru nak mulakan penjagaan diri? atau buat keputusan yang bijak dengan  terus ORDER sekarang untuk mulakan penjagaan sedari dalamam ini!!

Jom dapatkan sekarang dengan hubungi sya seperti talian di bawah 


Bercuti 1 Malam Di Port Dickson


Mood lemau jer kan keje hari ni lepas 3 hari bercuti.

Korang pegi mane cuti tu??Mesti ada yang balik kampung kan..Yang holiday dengan family pun mesti ramai.

Macam sya percutian pendek kali ni sepakat laki bini memilih Port Dickson jer.Tempat yang paling dekat dengan Shah Alam ni kan.Mood nak balik kampung tapi fikir cuti tak banyak so decide ke Pd aje la.

Apa yang penting anak anak enjoy sangat.Kami memilih Langit Langi Hotel sebagai tempat untuk bermalam.Booking thru Agoda.com aje.

Seawal pagi hari ahad tu dah gerak keluar rumah sebab takut jalan jem.Biasa la bila cuti lebih dari 2 hari mesti orang ramai ambil peluang pergi berehat rehat kan.

Tapi alhamdulillah trafic lancar.Mayb sebab orang dah gerak hari sabtu kan.Sampai Pd jam masih awal lagi.Nak pergi check in hotel pun belum bole so decide pergi ke Muzium Tentera Darat jer la sebab memang nak lalu kat area tu kan.

Jom layan gambar dulu sekeping dua..Hihi




Bagi kita yang dewasa ni mungkin la best tengok tempat sejarah kan tapi bagi anak anak sya yang kecil ni belum tau apa apa so mereka agak bosan la juga.

Kat sini tak lama pun sebab si kakak dah berzikir zikir nak pasir , nak pantai  ,nak hotel..Adoiii anak tak sempat ibu ayah nak tengok habis habis peninggalan sejarah ni tau.

Keluar dari Muzium tentera ni pun masih awal lagi..Tetap tak bole nk check in..Fikir-fikir nak kemana husband cakap nak ke Teluk Kemang aje.Tapi dah separuh jalan tengok punya la jem dengan budak budak moto pun ramai yang konvoi kami sepakat pusing balik cari aje pantai lain yang berhampiran hotel.

Pusing tu dapat la pantai yang orang tak berapa nak ramai.Pantai Cahaya Negeri.Anak anak sya bukan nak mandi pantai pun tapi sekadar nak main pasir aje.Tu pun dah buatkan dua beradik tu happy sesangat.


Tak lama pun lepak sini sebab panas nya sangat membahang.Cukup puaskan hati mereka berdua.Gerak jer dari sini terus cari hotel sebab dah tak lama bole check in.Tunggu kejap depan hotel terus dah bole dapat bilik.Lepas check in keluar balik cari makan dulu.Beli tapau aje makan dalam bilik.

Bilik ok besar puas hati anakanak dapat berlari bermain dalam bilik.Lepas makan rehat rehat kejap anak anak dah tak sabar nak mandi kolam.Tengok cuaca pun agak mendung cepat cepat bawa mereka berdua mandi.




Bukan main happy dua beradik tu mandi sampai ajak naik pun tak mau dah.Kakak asyik dengan jawapan sikit lagi ibu kakak nak mandi..Tapi dia punya kejap tu jenuh la juga nak tunggu.Si adik dah naik dulu sebab bad mood mengantuk.

Lepas dah kakak puas mandi naik bilik rehat rehat kejap sebelum keluar jalan jalan amik angin petang pula.Tak ke mana pun cuma ke PD Waterfront aje.Lepas kan anak anak main belon.Tapi ayahnya yang over tiup belon.Hahaha




Best sangat kat sini.Angin sepoi sepoi.Anak anak paling enjoy sebab boleh bebas berlari sana sini.Anak anak dah puas misi mencari makan malam pula.Masya Allah bestnya makan kat PD ni.Harga murah sangat.Waaaa rasa nak pindah dok PD ..haha Bole gitu..

Dah selesai makan anak anak pun dah start buat perangai sebab da penat kot.Terus la balik hotel.

Isnin pula seawal pagi pukul 7 terun breakfast lepas tu terus keluar ke Teluk Kemang dengan tujuan yang sama anak anak nak main pasir lagi.Tak maunya depa dua orang ni mandi pantai tu.Layan kan je layan mereka selagi mereka tak ajak balik.



Bila dah puas main pasir kakak Auni ajak balik sebab nak mandi kolam lagi.Layan kan je la sebelum check out sebab jam pun masih awal lagi.




Hari last ni biakan jer dea mandi sampai kakak sendiri ajak naik bilik sebab dah sejuk sangat.Mujur ada air panas gak untuk bilas mandi lagi dengan sabun pula.Lepas anak anak dah siap mandi kami golek golek dulu sebab ada masa panjang lagi sebelum check out.

Alhamdulillah berakhir percutian sehari semalam kami sekeluaga.Biarpun bukan percutian yang mewah tapi cukup buatkan anakanak happy dan sya boleh spend time bersama mereka.

In shaa Allah ada rezeki kita bercuti lagi yer anak anak.

Peranan KOLAGEN untuk badan kita?


Ramai antara kita sekarang, yang nak cantik dan sihat serta kelihatan vouge serta menawan dalam sekelip mata.. tapi tak mengetahui apa yang badan perlukan setiap hari.. Asalkan dapat kelihatan cantik luaran..raut wajah.. dah la..make-up je tebal-tebal.. comfirm la nampak cantikkan.. sebab make-up, bulu mata palsu la.. semua orang pasti tertipu dengan kecantikan luaran.. kan...

Sedangkan badan kita perlukan lebih protin dan kolagen untuk terus kekal sihat dan berseri sedari dalaman, dan tanpa make-up tebal-tebal pun anda pasti dah kelihatan anggun dan cantik secara semulajadi... Bagaimana cara nak kelihatan cantik secara semulajadi... Pilihan untuk anda

1. Pilih dan beza yang mana anda nak kulit wajah anda?


2. Dan jika pilihan anda adalah salah satu di atas --> Ketahui KESAN bila TIADA KOLAGEN dalam badan anda atau badan kekurangan kolagen seperti yang badan perlukan!

 
3.  Apa pula yang dikatakan KOLAGEN tu? Penting ke? Kolegen yang TERBAIK?

4. Dan.. inilah KOLAGEN yang TERBAIK untuk kulit wajah anda.. malah untuk seluruh badan dan kesihatan dalaman anda juga.... mana nak dapat HANYA di SHAKLEE COLLAGEN POWDER



5. Lagi kolagen ni adalah dari sumber pilihan yang terbaik sebabnya.... maka inilah dia....
                                           

Dan...sebenarnya..inilah yang badan kita perlukan... dan peranan penting dalam badan kita adalah kolagen dan sumber protin.. Dan sedikit info tentang kolagen adalah.... 

*** Collagen Powder ialah suplemen kolagen tercanggih yang mengandungi 4,000mg ekstrak Kolagen RSS (Red Snapper Scale) proprietari yang tulen dan berkualiti tinggi daripada sisik ikan merah. Kolagen Shaklee mempunyai molekul yang amat ringan, lebih kurang 1,000 Dalton*, menyebabkannya mudah diserap oleh tubuh bagi merangsang sintesis kolagen pada lapisan dermis.

Dan bagi meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyerlahkan kecantikan dalaman anda, produk kolagen kami dirumus dengan tujuh bahan utama termasuk ekstrak biji Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerang-kerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B. Dan produk ini juga sangat dan mudah larut dan boleh dicampurkan ke dalam makanan dan minuman kegemaran anda. Setiap sajian dibungkus dalam paket berasingan untuk pengambilan pada bila-bila masa dan di mana sahaja.

* Berat molekul kolagen diukur dalam Dalton.

Inilah yang BADAN kita perlukan dan BUKAN alat solek yang pelbagai jenama.. Dan kesan sebegini lah ynag paling kita nantikan di wajah kita TANPA make-up yang tebal-tebal kan.. Kita pasti tak perlu membuang masa lagi nak bersiap.. selepas menggunakan COLLEGEN POWDER Shaklee secara konsisten.

Anda nak kesan seperti kawan kita ni.. Cantik berseri secara semulajadi, tanpa membuang masa untuk alat solek yang terlalu melalaikan anda, hanya semata-mata nak cantik tapi tipu diri sendiri... 

Testimoni dari pengguna Collagen Powder:








Anda boleh terus dapatkan produk terhanggat ini untuk ubah diri anda pula SEKARANG!Contact sya seperti talian di bawah.


Atau boleh terus buat belian secara online dengan klik jer button beli sekarang yang di sediakan di bawah.Anda akan terus di bawa ke link untuk belian collagen powder.