Tabung Insyirah

Cara Mudah Daftar Keahlian Shaklee Seumur Hidup



Kita semua pasti tak pernah tak suka pasal diskaun yang super jimat kan.Mesti excited nak terjah kalau pasaraya ada buat sale.Sya tak terkecuali suke sangat sale sale ni.Hihi.Sanggup jer redah lautan manusia janji dapat pegi beli barang sale.Heehehe.
Ok la dah melalut tentang sale pulakkan.Sya nak bercerita tentang cara mudah daftar keahlian Shaklee supaya korang pengguna Shaklee dapat beli dengan harga murah dah boleh kumpul point sekali.Tersilap hari bulan boleh terdapat bonus pula.Shaklee ni konsepnya lebih kurang la macam petronas , aeon , shell dan sebagainya cumanya diaorang kan bila beli barang kita kena kumpul point dulu sampai cukup point untuk ditebus dan akan di tukar ke barang lain.
Tapi sangat berbeza dengan Shaklee.Di Shaklee kita kumpul point atau uv pada setiap bulan dan kita akan dapat bonus pada setiap bulan juga.Contohnya pada bulan Jun kita capai 150uv bermakna kita dah layak mendapat uv yang akan di bayar pada 15 July nanti.Wow bestkan setiap bulan boleh dapat bonus.
Ada yang pernah tanya sya “Perlu ke beli setiap bulan untuk kekalkan no keahlian”?? Jawapannya adalah tidak perlu pun.Kalau setahun tak beli tetiba tahun depannya nak beli pun tak ada masalah.Keahlian Shaklee sekali kita bayar adalah untuk seumur hidup.Dan lagi satu kalau kita daftar ahli tak perlu pun kita nk jual barang.Daftar ahli untuk makan sendiri pun boleh.
Yuran yang dikenakan untuk register yuran keahlian nya pun tak lah mahal mana cuma RM68.90 + RM 10.60= RM79.50 .RM 10.60 untuk semenanjung dan Rm 21.20 untuk pos Sabah / Serawak ni adalah kos postage yang di kenakan Shaklee untuk mereka pos Memberkit pada kita.Dan kalau tak nak bayar yuran memberkit tu kita boleh je dapat free dengan syarat membuat pembelian sebanyak 200uv secara automatic akan dapat terus keahlian.Mudah sangat kan dengan Shaklee ni.

Anda boleh mendaftar sendiri keahlian Shaklee dengan klik link di bawah je dan akan terus akan di bawa terus ke laman web rasmi Shaklee.. Senang kan mudahkan..semuanya di hujung jari je..tak payah dah kena jumpa sponsor bagai..korang daftar sendiri je pun boleh..






Bila korang klik link tu korang akan di bawa ke laman web rasmi Shaklee..cara-cara daftar boleh rujuk step pada gambarrajah di bawah yer..


  STEP 1 :

Selepas klik link di atas anda akan jumpa website ini, dan klik di "Join Now" kemudian ikuti langkah seterusnya dengan mengisi butiran yang diperlukan.


 STEP 2 :



Isi Maklumat yang diperlukan dan tandakan “I consent to Shaklee assigning me a sponsor.” sebelum menekan butang “JOIN NOW


STEP 3 :

Tekan “Continue To Member Center”




STEP 4 :

Anda akan dibawa ke www.shaklee2u.com.my yang merupakan website rasmi ahli Shaklee.


Anda perlu mengaktifkan keahlian anda dengan membuat pembelian opportunity kit. Dan juga anda boleh terus membuat pembelian produk denga  harga ahli secara serta merta.

STEP 5 :



Haaa senang je kan..lepas step ni anda akan di bawa untuk isi detail selanjutnya ..mudahkan..selamat mendaftar yer... jika ada sebarang masalah boleh berhubungi dengan sya seperti talian di bawah yer.

Perjalanan Lancar Pulang Ke Kampung

Syukur alhamdulillah perjalan kami sekeluarga di lindungi olehNya..Selamat  sampai ke kampung halaman suami tercinta nun jauh di pantai timur.

Pulang ke kampung kali ni tak dapat pulak feel balik kampung sebab jalan clear sangat. Macam balik bukan musim raya pula..    


   
Haaaa tengok tak nampak kereta lain pun atas highway.Masa ni di highway karak.Kalau sebelum ni area karak ni memang melekat ja jem.Tapi alhamdulillah tahun ni rasa bahagia sangat balik kampung.



Tapi rasanya tahun ni jalan memang tak jem teruk kot sebab orang ramai ada banyak pilihan boleh balik hari apa yang dia.

Untuk yang baru nak pulang ke kampung halaman sya ingat ye berhati hati di jalan raya.Biar lambat asalkan selamat sampai ke pangkuan keluarga tercinta dengan selamat.

Akhirnya sampai ke destinasi yang sangat di rindui



Akhir kata dari sya selamat hari raya ampun dan maaf di pinta dan berhati hati  di jalan raya