Tabung Insyirah

Kenapa Kita Perlu Ambil Vivix???




1) Vivix mengandungi bahan yg kaya resveratrol iaitu anti oksida.
Anti oksida amat penting untuk mengelakkan sel badan daripada berkarat.

2) Vivix mempunyai 4 mekanisma utama iaitu :
💖 memelihara sel
💖 memberi tenaga kepada sel
💖 memperbaiki sel
💖 meningkatkan prestasi sel

3) Vivix telah melalui 'landmark study'
Untuk membuktikan keberkesanannya.

4) Vivix sesuai dimakan oleh sesiapa yg sakit mahupun sihat.
Mereka yang sakit-sel2 akan dibaikpulih.
Mereka yang sihat tambah bertenaga dengan pemeliharaan sel.

5) Vivix mempunyai sijil halal daripada Islamic Services of America (ISA) dan diiktiraf oleh JAKIM.

6) Mudah dimakan tanpa perlu dibancuh. Hanya 1 sudu teh vivix sehari.
Mudah dibawa ke mana sahaja.

6) Berbaloi. Anggaran 1 biji anggur muscadine adalah RM 100 sejiji. bayangkan jika diambil selama 30 hari. Tetapi setelah diadun menjadi VIVIX kita mendapat penjimatan berganda disamping nilai kesihatan yg paling berharga.


Nak order VIVIX ??? Jom call cheq di no 017-4205506 @ klik jer kat sini.Bole terus whatsapp cheq tanpa perlu save no .

SET KESIHATAN OPTIMUM

Tak suka makan sayur?

Nak makan ikut piramid makanan pun tak sempat. Lagilah nak makan berkhasiat kan..kan..

Cheq pun sama juga. Nak complete makan segala bagai tu memang tak dan lah. So alternatif cheq jaga kesihatan dalaman dan luaran serta dapatkan nutrien dengan amalkan Set Kesihatan Optimum ni ha.. 



SET KESIHATAN OPTIMUM

Tak Suka Makan Sayur Boleh Amalkan Ni

Set Kesihatan Optimum Shaklee

Vitamin C , B Complex dan Vita Lea adalah vitamin Shaklee yg tersangat baik untuk membantu mengekalkan kesihatan tubuh badan serta baikpulih penyakit.

Fungsi Vita C:-
Pencegah jangkitan , menghidari kerosakan sel- sel badan. Membantu mencantikan kulit.
.
Fungsi Vita Lea:-
Multivitamin yg sudah berumur lebih dari 100 tahun , mempunyai 28 jenis vitamin dn mineral yg menyihatkan badan secara keseluruhan .
.
Fungsi B Complex:-
Ada 8 jenis family B didalamnya. Anti stress, masalah saraf , kencing Manis , letih kurang tenaga , pelupa dn tak dapat tidur dg baik.
.
Pastikan tubuh sentiasa sihat
.
.
www.wasap.my/60174205506

10 Produk Shaklee Paling Laris


Shaklee Top 10 Paling Laris !!



Jangan hairan kalau dengar produk Shaklee selalu Out Of Stock. Sebabnya memang produk-produk ini berkualiti tinggi untuk kesihatan. Ramai berebut-rebut untuk dapatkan supplement Shaklee. Walau ada yang komplen kata Shaklee ni mahal (eh mahal ke? hehe...), tapi lagi ramai yang tahu nilai sebuah kesihatan dan merasakan Shaklee jauh lebih murah. 

Jom kita kenali serba sedikit tentang produk-produk ini!
😍

1. Vivix


  • Produk yang dipatenkan khas untuk Shaklee. Ia adalah satu-satunya produk berbentuk cecair. Bahan yang digunakan adalah kaya dengan Polifenol yang menjadikan ia Antioksidan terbaik & mempunyai 10x ganda Resveratrol daripada produk Resveratrol lain di pasaran. Produk Shaklee paling mahal ni tapi ini lah yang paling laris!

2. ESP



  • Minuman Protein Soya yang diperbuat daripada soya Non-GMO. Ini menjadikan ESP minuman soya yang berkualiti tinggi & berbeza dengan minuman soya biasa. Lengkap dengan kesemua asid amino yang penting untuk badan.

3. Omega Guard



  • Minyak ikan yang kaya dengan Omega 3 yang sesuai untuk kanak-kanak & dewasa. Ia diproses secara 3x penyulingan bagi memastikan bebas dari sebarang merkuri dan bahan berbahaya.

4. SR Vita-C Plus



  • Ia diperhebatkan dengan "Sustained Release System" dimana vitamin c akan dilepaskan secara perlahan pada kadar 100mg/jam selama 5jam untuk setiap tablet. Jadi keseluruhan tablet vitamin c dapat dimanfaatkan sepenuhnya untuk badan.  Baik untuk kecantikan kulit & sistem imun tubuh.

5. OsteMatrix



  • Vitamin Kalsium lengkap dengan Magnesium, Boron serta mineral penting lain. Ia baik untuk membantu masalah Osteoporosis, kejang otot, sakit sendi & masalah sembelit.

6. Alfalfa Complex


  • Mengandungi 300 jenis nutrient. Terkenal sebagai Kacip Fatimah moden & sangat baik diamalkan untuk kesihatan wanita. Alfalfa juga sesuai untuk lelaki & wanita bagi meneutralkan asid urik, detox & banyak lagi khasiat lain.

7. Vita-E Complex

  • Merupakan vitamin Antioksidan, baik untuk kesihatan lelaki serta baik untuk kecantikan kulit. Vitamin E Shaklee juga dilengkapi dengan Silenium dan Grape Seed Extract.
8. Vita-Lea Iron Formula



  • Merupakan Multivitamin pertama di dunia dan telah berusia lebih 100 tahun. Ia mengandungi 28 jenis multivitamin dan multimineral lengkap untuk keperluan nutrisi badan. Turut dilengkapi dengan zat besi.

9. Collagen Powder

  • Ia dihasilkan daripada sisik Ikan Merah laut dalam. Setiap sachet mengandungi 4000mg kolagen dengan saiz 1000 Dalton yang menjadikan ia mudah diserap ke dalam kulit. Collagen Powder Shaklee bertindak dengan 3 cara iaitu untuk keanjalan, penghidratan dan antioksidan. Tanpa pewarna dan perasa tambahan.
10. Lecithin

  • Ia dikenali sebagai agen pengemulsi atau pemecah lemak. Ia juga boleh berfungsi sebagai penghubung Neurotrasmitter otak untuk menguatkan memori otak kita. Pengemulsi lemak semulajadi dan juga penghubung Neurotrasmitter otak kita.

Anda ingin dapatkan produk shaklee paling laris ni dengan segera ???Klik jer gambar di bawah


Atau terus hubungi 017-4205506 (Fisya) untuk sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee.
Nak Harga Ahli Shaklee Dan Cash Back Bonus Klik Sini | Twin Pack Vivix Free Membership Klik Sini
X