Fisya Yusof

Saya Nafisah Binti Md Yusof Shaklee Inderpendent Distributor [ SID : 1084053 ] sejak 2013 Sebarang pertanyaan berkaitan produk shaklee boleh hubungi saya di talian 017 -420 5506

12 July 2014

Pengedar Sah Shaklee Di Shah Alam (Seksyen 7,16,18,19,20,24,25,30) /Subang Jaya/ Puchong

Sya Pengedar Sah Shaklee dengan ID 1084053. Lokasi saya adalah di Shah Alam (Seksyen 7,16,18,19,20,24,25,30)/Subang Jaya/ Puchong..Jadi sesiapa yang memerlukan produk Shaklee di kawasan sekitar , boleh dapatkan hubungi saya.Jimat lah postage sikit. Boleh pick up sendiri atau sms untuk COD(Cash On Delivery) area Jalan Kebun & Kota Kemuning.

& Secara ONLINE...POS pun boleh...(POS LAJU/KURIER DIRECT FROM HQ)


Saya jadi Pengedar Shaklee bukan sekadar ingin berniaga.. tapi untuk berkongsi sesuatu yang baik untuk semua. Perkongsian tentang Penjagaan Kesihatan di kalangan wanita,Kehamilan,
Penyusuan Susu Ibu,Supplement SHAKLEE dan banyak lagi..
serta beberapa.Tips2 Berguna Untuk Rujukan Bersama....


Saya menyediakan beberapa Set vitamin Shaklee: 
  1. SET MENYUSU
  2. SET SLIMMING
  3. SET KECANTIKAN
  4. SET KANAK-KANAK
  5. SET KESUBURAN
  6. SET KEHAMILAN
  7. SET KESIHATAN LELAKI/WANITA
  8. SET KEINTIMAN
dan bermacam-macam lagi Produk Shaklee yang sangat berkualiti dan keberkesanannya.

Kenapa mesti  beli dengan saya???
~ Anda akan diberi panduan pengambilan setiap vitamin yang anda beli
~ Anda akan dibekalkan dengan jadual pengambilan vitamin ~ Jika anda ada masalah berkaitan pengambilan vitamin, anda boleh mendapatkan khidmat nasihat secara percuma TUNGGU APA LAGI.... DAPATKAN VITAMIN KESIHATAN PRODUK SHAKLEE SEKARANG!!!!!!!


Pembelian produk nutrisi Shaklee sekarang sudah semakin mudah. Anda boleh buat pembelian sendiri menerusi Shaklee Online Web tanpa perlu melalui mana-mana SID dengan menggunakan Kad Debit/Kad Kredit Anda.

Sekiranya anda berminat nak beli mana produk nutrisi Shaklee, anda boleh order sendiri Online dengan KLIK pada gambar di bawah ya.
Shaklee dah 20 tahun di pasaran Malaysia dan lebih 50 tahun worldwide . Shaklee ada kelulusan KKMdan halal diiktiraf oleh JAKIM . Boleh rujuk halal JAKIM di link ini .Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi ,saya adalah wakil pengedar sah anda . Sebarangpertanyaan seperti rundingan harga mengikutbudget boleh dibuat dengan menghubungi saya ditalian berikut :DAN“ Ingin mendapat 4 -5- 6 angka sebulandengan mendaftar menjadi ahli Shaklee ? Hubungi
saya juga ! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan ! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan ! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”


No comments:

Post a Comment