Fisya Yusof

Saya Nafisah Binti Md Yusof Shaklee Inderpendent Distributor [ SID : 1084053 ] sejak 2013 Sebarang pertanyaan berkaitan produk shaklee boleh hubungi saya di talian 017 -420 5506

4 July 2014

SET ANAK BIJAK CERDAS

Asyik  bercerita tentang vitamin untuk ibu-ibu aje kan?
hari ni jom kita berkenalan dengan SET ANAK PINTAR CERDAS.Rata-rata kita mengalami masalah yang sama .Sebagai ibu , pasti kita risau jika anak memilih makanan yang ingin di makan..apa yang kita hidangkan tidak dimakan sepenuh hati, mesti kena paksa makan.. membuatkan ibu jadi tension, apatah lagi hidangan yang diberikan sudah tentu berkhasiat, tetapi ditolak oleh anak-anak, makan apa yang dia suka aje.Jadi tentu ibu risau dan rungsing jika melihat berat anak semakin susut

Memperkenalkan SET ANAK PINTAR CERDAS.Set ini adalah set yang paling hot dan menjadi pilihan para ibu bapa untuk kebaikan anak-anak mereka.Mealshake  lengkap dengan protein baik untuk membantu menyuburkan perkembangan minda. Asid amino yang terdapat dalam rantaian protein meal shake membantu menguatkan lagi proses penghantaran maklumat dari saraf ke otak untuk mencernakan maklumat yang diterima. Protein meal shake juga membantu melengkapkan keperluan protein tubuh untuk membentuk sel-sel imun, sel-sel darah merah, enzim, otot-otot dan juga pembinaan tulang untuk tumbesaran yang sihat dan normal.


Manakala multivitamin yang terkandung dalam meal shake Shaklee melengkapkan asas nutrien yang sangat penting untuk perkembangan otak dan tumbesaran yang sihat. Oleh sebab itu, anak-anak yang diberikan meal shake semakin sihat dan sukar jatuh sakit. Manakala selera makan pula bertambah baik (meal shake tidak sama sekali menyebabkan kanak-kanak menjadi obesiti). Meal shake juga mengandungi vitamin perlu seperti B Complex yang membantu meningkatkan daya ingatan dan sistem saraf yang baik. 


Omega Guard  pula kaya dengan omega 3 yang membantu meningkatkan keupayaan belajar, kemahiran menyelesaikan masalah,meningkatkan daya tumpuan dan ingatan serta meningkat perhubungan antara sel-sel otak. Omega 3 yang terdapat dalam kapsul omega guard menyokong keseimbangan emosi dan sikap positif dan membantu dalam meningkatkan daya ingatan semasa anak-anak kita tua kelak.


Lecithin bukan sekadar membantu anda menurunkan berat badan (dos yang diperlukan adalah berlainan bagi tujuan kesihatan dan juga program menurunkan berat badan). Sebaliknya lecithin shaklee adalah berasaskan soya yang merupakan sumber utama kolina dalam mengukuhkan proses penghantaran maklumat melalui sistem saraf ke otak. Akademi Sains Kebangsaan telah mengiktiraf kolina sebagai sumber nutrisi harian penting kerana mengandungi pelbagai khasiat termasuk untuk kesihatan dan kepintaran otak.


Chewable Vita-C Plus. Memang sedap. Rasa orennya adalah oren sebenar dan sama sekali tidak membuatkan lidah anak anda bertukar menjadi warna oren. Vitamin C yang terkandung dalam chewable vita-c plus ini membantu menguatkan sistem imun kepada anak-anak agar kekal sihat dan cergas. Vitamin C sangat membantu anak-anak kurang mendapat jangkitan yang kerap didapati dari sekolah seperti jangkitan selesema. Maka prestasi anak anda pun baik dan cemerlang dalam proses pembelajaran mereka. Vitamin C juga penting dalam mengekalkan integrasi antara sel dan menyokong kesihatan mata. gigi, gusi, tulang, otot dan peredaran darah dikalangan kanak-kanak yang sedang membesar.

Zat dan nutrisi yang lengkap dan terbaik dalam set anak pintar shaklee ini membantu tubuh dan otak anak anda lebih sihat, cergas dan pintar. Juga membantu anak anda lebih seronok, ceria, tenang dan yang paling utama anak anda tidak tertekan dalam kehidupan mereka sebagai pelajar untuk menjadi pelajar yang bijak dan cemerlang.

Oleh itu sediakan keperluan awal bagi merangsang otak si manja. Jika anak anda berusia 1 tahun ke atas, ke semua supplement di atas sudah boleh diamalkan. Harga? Insyaallah mampu milk oleh setiap ibu bapa. Sangat murah berbanding dengan kesihatan dan kecerdasan minda yang tak ternilai harganya kan?

Untuk mendapatkan Set Anak Bijak Cerdas ini anda boleh terus klik dan terus order.Happy shopping semua...Berminat untuk mencuba Set Supplement & Vitamin Shaklee??Hubungi saya
SID Fisya Yusof - 1084053
  SMS/Whatsapp: 017-4205506
 PM : www.facebook.com/messages/fisyayusof
 : fisyayusof87@gmail.com 


No comments:

Post a Comment