Tabung Insyirah

Masker Alfalfa - Murah , Mudah & Selamat


Ape??Masker alfalfa??Alfalfa Shaklee boleh buat masker? Biar betul ni...Boleh ke? Bukan untuk makan je ke? Betul...tak tipu, anda boleh buat masker dengan Alfalfa Shaklee ni... Senang je pun, tak memerlukan banyak bahan.. Untuk entri ni, sya share kan masker Alfalfa dulu ye... Next entri, saya akan share pula masker Alfalfa + ESP + Vitamin E serta masker Alfalfa + ESP.. Apa lagi, jom tengok step-step nak buat masker Alfalfa ni.Senang jer la..Semudah ABC J





Cara-cara untuk Masker Alfalfa: 

Step 1 => Ambil 3 biji Alfalfa (hancurkan atau tumbuk Alfalfa hingga hancur) dan dibancuh dengan air biasa (beberapa titik sahaja,   sekadar mencukupi untuk disapu pada seluruh muka)
Step 2 => Sebelum disapu ke muka, pastikan anda mencuci muka terlebih dahulu bagai membersihkan segala kotoran pada muka
Step 3 => Kemudian, bilas muka dengan air suam bagi membuka liang-liang pori di wajah
Step 4 => Sapukan masker Alfalfa yang siap dibancuh ke muka hingga leher, kecua;i keliling mata
Step 5 => Biarkan kering selama 30 minit
Step 6 => Bilas wajah anda dengan air suam atau air biasa. Anda akan rasa kulit anda semakin tegang, lembut dan segar

*** Cadangan kekerapan pemakaian masker alfafa: 2 atau 3 kali seminggu 8 ***


Langkah-langkah untuk Skrub Alfalfa:

Kita ambik dari step 5 ye... Kalau masker kena tunggu sampai kering tapi bila nak buat skrub ianya tak perlu tunggu sampai kering ye..
F    Bila dah hampir kering, gosok-gosok kat sekitar muka dan leher. Sya rasa ia tak kasar walau fungsi macam scrub. 
F    Kesan pada kulit lepas scrub ialah  kulit tak rasa tegang. Tapi lebih lembab. Pada saya mungkin ia tak menarik lembapan keluar dari kulit, sebaliknya ia beri extra lembapan pada kulit. 
F    Lagi satu, biasa kalau kita pakai scrub, kita rasa liang pori kulit macam membesar kan?Thats why kena sapu penyegar. Tapi scrub dan masker Shaklee Alfalfa tak nampak atau rasa liang roma kelihatan.
Kebaikan mengamalkan masker Alfalfa ni adalah kulit anda lebih lembap dan kurang berminyak!

Apa lagi, jom la cuba masker dan skrub Alfalfa anda! Satu botol Alfalfa kecil mengandungi 330 biji Alfalfa dan yang besar mengandungi 700 biji Alfalfa.. Tak rugi beli, sebab Alfalfa ni banyak sangat kebaikannya. Boleh klik  SINI  untuk tengok kebaikan Alfalfa ni..Sambil makan produk, sambil buat masker.. tak rugi anda mencuba..Malah sangat jimat.tak perlu nak beli masker lagi.malah boleh jadikan scrub teruskam.3 in 1 lah Alfafa ni.Banyak sangat la kebaikan dan manfaat alfafa ni.Boleh makan,boleh buat masker alfafa dan scrub alfafa juga.


Pembelian produk nutrisi Shaklee sekarang sudah semakin mudah. Anda boleh buat pembelian sendiri menerusi Shaklee Online Web tanpa perlu melalui mana-mana SID dengan menggunakan Kad Debit/Kad Kredit Anda.

Sekiranya anda berminat nak beli mana produk nutrisi Shaklee, anda boleh order sendiri secara Online dengan KLIK pada gambar di bawah ya.



Shaklee dah 20 tahun di pasaran Malaysia dan lebih 50 tahun worldwide . Shaklee ada kelulusan KKMdan halal diiktiraf oleh JAKIM . Boleh rujuk halal JAKIM di link ini .
Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi ,saya adalah wakil pengedar sah anda . Sebarangpertanyaan seperti rundingan harga mengikutbudget boleh dibuat dengan menghubungi saya ditalian berikut :






DAN




“ Ingin mendapat 4 -5- 6 angka sebulandengan mendaftar menjadi ahli Shaklee ? Hubungi
saya juga ! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan ! Wakil pengedarseluruh malaysia masih diperlukan ! Dan anda akandijemput ke group Ekslusif di Facebook”




1 comment:

Nak Harga Ahli Shaklee Dan Cash Back Bonus Klik Sini | Twin Pack Vivix Free Membership Klik Sini
X