Tabung Insyirah

Confius Memilih Set Kehamilan??



Pastinya ibu-ibu yang disahkan hamil mula mencari-cari Set Kehamilan sebagai supplement untuk memastikan kandungan membesar dengan sihat kan.Ye lah kita ni bila dah hamil mesti perlukan banyak nutrisi.Dulu hanya perlu untuk kita seorang tapi sekarang perlu untuk berdua pula.Jika kita tak cukup nutrisi bagaimana pula dengan bayi dalam kandungan kita kan.

Antara set kehamilan di pasaran Set kehamilan Shaklee adalah antara set supplement yang hot.Search je google pasti akan keluar Set kehamilan Shaklee. Set yang menjadi pilihan kebanyakan wanita hamil sebagai nutrisi sepanjang kehamilan kita. Set kehamilan Shaklee yang dicadangan sebenarnya dah lengkap mengikut dos. Namun masih ada yang keliru dengan set ini. Confused, perlu lagi ke nak ambil vitamin yang klinik bekalkan setiap kali kita membuat pemeriksaan bulanan bila dah ambil Set kehamilan Shaklee ini. 

Jadi untuk bagi sesape yang masih keliru saya kongsi kepada semua berdasarkan sumber dari pembacaan sya. Sebelum ini sya dah celotehkan mengenai Set Hamil Shaklee  dan apa keperluan untuk wanita hamil dari entry sebelum ini. Kali ini sya nak share pulak apa perbezaan Set kehamilan Shaklee dengan vitamin dari klinik.

Harus diingat, fungsi utama kedua-dua supplement  ini adalah sama, iaitu nutrisi untuk support ibu dan bayi sepanjang tempoh kehamilan. Yang berbeza cuma jenama pasaran. Macam kita beli handphone lah, ada iphone, ada samsung. Macam itu juga jenama supplement.Vitamin dari klinik biasanya campuran pelbagai jenama supplement, sedangkan Set kehamilan Shaklee sepenuhnya di bawah keluaran Shaklee. 

Dan sekarang, ini perbezaan Set kehamilan Shaklee dan vitamin di pasaran.Mempunyai fungsi yang sama tapi berbeza.


 Multivitamins

Set Kehamilan

  • Membekalkan nutrient lengkap dalam satu tablet.
  • Mengandungi semua vitamin dan mineral yang cukup mengikut keperluan ibu dan bayi.
  • Mempunyai iron membantu mengurangkan risiko bayi pramatang, anemia dan meningkatkan kandungan hemoglobin ibu. 


 Folic Acid

Set Kehamilan

       
  • Komponen dalam vitamin B, dikenali sebagai folate secara natural.
  • Membantu dalam pembentukan tulang belakang dan saraf bayi.

**Tahu tak folic acid penting bukan untuk wanita hamil sahaja?


                                                                   Calcium
Set Kehamilan                                                  
  • Membantu pembentukan tulang, gigi dan otot.
  • Membantu perkembangan jantung.

**Ostematrix untuk wanita hamil yang alah pada susu




 Omega-3

Set Kehamilan

  • Mengandungi ALA, DHA, EPA yang penting untuk perkembangan bayi.
  • Membantu pembentukan otak dan mata bayi.
  • Intake cadangan sekurang-kurangnya mengandungi 200mg DHA.

    

       
Vita-C Plus





  • Meningkatkan imunisasi ibu dan bayi.
  • Membantu penyerapan maksimum nutrient lain.







Secara ringkasannya, Set kehamilan Shaklee ada VitaLea, B-Complex, Omega Guard, Ostematrix dan Vita-C Plus. Vitamin dari klinik pula ada Obimin, Folic Acid, NeurogainPB dan Anmum dan pelbagai jenama susu lain yang dah banyak di pasaran. Bila dah ambil Set kehamilan Shaklee, tapi perlu ambil vitamin dari Klinik lagi. Fungsi kedua-dua adalah sama. Apa yang Shaklee berbeza? Nutrisi Shaklee adalah berasaskan sumber semulajadi sepenuhnya. Ini dapat menggalakkan penyerapan nutrisi dengan lebih mudah oleh badan kita.

Sya tidak mengatakan produk kehamilan lain tidak bagus dan set kehamilan shaklee ni bagus. Kami cuba menyediakan pilihan  dan yang menentukan adalah diri korang sendiri untuk mendapatkan set kehamilan yang mana.. Ini adalah cadangan, Pilihan keputusan ditangan masing-masing. Yang paling penting, dapatkan nasihat pakar untuk lebih lanjut.

Bagaimana Cara Nak Dapatkan SET KEHAMILAN SHAKLEE ni?

Anda boleh buat belian dalam talian iaitu dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda sendiri di link yang diberikan. Hanya klik icon di bawah dan anda akan dapat membeli secara online secara terus dengan website shaklee malaysia.



Jika anda tidak mempunyai kad debit atau kad kredit atau untuk sebarang urusan COD (cash on delivery) boleh menghubungi  sya seperti talian di bawah :





Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi ,saya adalah wakil pengedar sah anda . Sebarangpertanyaan seperti rundingan harga mengikutbudget boleh dibuat dengan menghubungi saya ditalian berikut :




DAN




“ Ingin mendapat 4 -5- 6 angka sebulandengan mendaftar menjadi ahli Shaklee ? Hubungi
saya juga ! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan ! Wakil pengedarseluruh malaysia masih diperlukan ! Dan anda akandijemput ke group Ekslusif di Facebook”


No comments:

Post a Comment

Nak Harga Ahli Shaklee Dan Cash Back Bonus Klik Sini | Twin Pack Vivix Free Membership Klik Sini
X