Tabung Insyirah

Perlunya Penjagaan Dalaman Untuk Kelihatan Cantik Dan Awet Muda.



Penting ke untuk penjagaan dalaman ni kalu nak cantik? Kalau kita nak cantik dengan luaran dan make-up je teruskan..boleh.tapi bila tak da make-up segala tu.. mesti lain kan? tak kan la nak make-up setiap hari dan sampai berusia nak make-up je kan... kan bagus kalu kita buat penjagaan sedari dalaman dan sudah pasti luaran terserlah cantiknya bila dalaman dah cantik...

Sebab tu kalu ramai yang tanya.. Kenapa perlunya penjagaan dalaman untuk kelihatan sihat dan awet muda? saya jaya YA dan sebab badan kita nak pakai lama dengan izinNya.. betul tak?

Kalu nak yang mudah dan cepat kesannya dan sangattt mudah nak di amalkan saya suka dan syorkan yang ni... sebab seawal 21-90hari atau 8 minggu kesan yang anda rasa pasti awesome!!!!!


Kenapa SHAKLEE COLLAGEN POWDER?

Terbukti BEKESAN!!! ~ Shaklee RSS Collagen terbukti dapat memperbaiki tekstur kulit wajah dan menghilangkan kedutan. Selepas menggunakannya selama 8MINGGU!!!, hasil menunjukkan tekstur keseluruhan kulit menjadi lebih baik dan meningkat sebanyak 71% ... Sangat BERKESAN bukan???

Kalu anda nak untuk KULIT LEBIH SIHAT  & AWET MUDA? 

 Anda perlu mulakan kolegen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Ia juga di campurkan dengan 7 bahan utama seperti ekstrak bijih benih Camellia Japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerang-kerangan, lactobacillus Acidophilus, Vitamin C dan Vitamin B yang memberikan pelbagai khasiat lagi... contohnya ;-

* Menyokong produksi kolagen untuk meningkatkan ketegangan, keanjalan dan kelembutan kulit.
* Mengecilkan liang pori-pori, kedutan dan garis-garis halus yang kelihatan
* Kulit lebih putih dan licin
* Menggalakkan kuku ynag kuat, rambut ynag tebal dan bersinar.
* Membantu menegang dan menganjalkan payudara.


Jadi tak kan kita nak tunggu masa tua baru nak mulakan penjagaan diri? atau buat keputusan yang bijak dengan  terus ORDER sekarang untuk mulakan penjagaan sedari dalamam ini!!

Jom dapatkan sekarang dengan hubungi sya seperti talian di bawah 


Peranan KOLAGEN untuk badan kita?


Ramai antara kita sekarang, yang nak cantik dan sihat serta kelihatan vouge serta menawan dalam sekelip mata.. tapi tak mengetahui apa yang badan perlukan setiap hari.. Asalkan dapat kelihatan cantik luaran..raut wajah.. dah la..make-up je tebal-tebal.. comfirm la nampak cantikkan.. sebab make-up, bulu mata palsu la.. semua orang pasti tertipu dengan kecantikan luaran.. kan...

Sedangkan badan kita perlukan lebih protin dan kolagen untuk terus kekal sihat dan berseri sedari dalaman, dan tanpa make-up tebal-tebal pun anda pasti dah kelihatan anggun dan cantik secara semulajadi... Bagaimana cara nak kelihatan cantik secara semulajadi... Pilihan untuk anda

1. Pilih dan beza yang mana anda nak kulit wajah anda?


2. Dan jika pilihan anda adalah salah satu di atas --> Ketahui KESAN bila TIADA KOLAGEN dalam badan anda atau badan kekurangan kolagen seperti yang badan perlukan!

 
3.  Apa pula yang dikatakan KOLAGEN tu? Penting ke? Kolegen yang TERBAIK?

4. Dan.. inilah KOLAGEN yang TERBAIK untuk kulit wajah anda.. malah untuk seluruh badan dan kesihatan dalaman anda juga.... mana nak dapat HANYA di SHAKLEE COLLAGEN POWDER



5. Lagi kolagen ni adalah dari sumber pilihan yang terbaik sebabnya.... maka inilah dia....
                                           

Dan...sebenarnya..inilah yang badan kita perlukan... dan peranan penting dalam badan kita adalah kolagen dan sumber protin.. Dan sedikit info tentang kolagen adalah.... 

*** Collagen Powder ialah suplemen kolagen tercanggih yang mengandungi 4,000mg ekstrak Kolagen RSS (Red Snapper Scale) proprietari yang tulen dan berkualiti tinggi daripada sisik ikan merah. Kolagen Shaklee mempunyai molekul yang amat ringan, lebih kurang 1,000 Dalton*, menyebabkannya mudah diserap oleh tubuh bagi merangsang sintesis kolagen pada lapisan dermis.

Dan bagi meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyerlahkan kecantikan dalaman anda, produk kolagen kami dirumus dengan tujuh bahan utama termasuk ekstrak biji Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerang-kerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B. Dan produk ini juga sangat dan mudah larut dan boleh dicampurkan ke dalam makanan dan minuman kegemaran anda. Setiap sajian dibungkus dalam paket berasingan untuk pengambilan pada bila-bila masa dan di mana sahaja.

* Berat molekul kolagen diukur dalam Dalton.

Inilah yang BADAN kita perlukan dan BUKAN alat solek yang pelbagai jenama.. Dan kesan sebegini lah ynag paling kita nantikan di wajah kita TANPA make-up yang tebal-tebal kan.. Kita pasti tak perlu membuang masa lagi nak bersiap.. selepas menggunakan COLLEGEN POWDER Shaklee secara konsisten.

Anda nak kesan seperti kawan kita ni.. Cantik berseri secara semulajadi, tanpa membuang masa untuk alat solek yang terlalu melalaikan anda, hanya semata-mata nak cantik tapi tipu diri sendiri... 

Testimoni dari pengguna Collagen Powder:








Anda boleh terus dapatkan produk terhanggat ini untuk ubah diri anda pula SEKARANG!Contact sya seperti talian di bawah.


Atau boleh terus buat belian secara online dengan klik jer button beli sekarang yang di sediakan di bawah.Anda akan terus di bawa ke link untuk belian collagen powder.

Promosi Shaklee May 2016


Fuhhh berhabuk , bersawang dah blog ni.Lama sungguh sya x hupdate blog ni.Bulan lepas paling teruk blog tak berupdate.Puncanya sya tak sihat langsung tak bole nak tengok pc ka hp ka..Hampir 2 minggu terkulai jer..Huhu..

Ok tak nak merapu meraban sangat cuma nak update promosi terbaik shaklee may 2016 ni.Promosi yang terbaik untuk cantik dan kurus.Jom cepat- cepat grab promosi bulan ni.Nak tau apa promosi bulan ni ??

Promosi Shaklee May 2016  , collagen powder , alfafa



Haa tudia promo yang sangat ohsem kan...

Bukan je untuk CANTIK, malah untuk SIHAT juga AWET MUDA tau...

Nak kongsikan untuk semua.. yang nak cantik.. awet muda... sihat.. ada masalah ligamen.. sakit lutut.. masalah rambut gugur.. kulit kering.. keputihan... masalah dalaman wanita.. dan masalah susu kurang.. sangat berbaloi kali ni tau...

Haaaa lupa.. yang nak KURUS pun sila ambil peluang untuk grab promo ni tau...

Macam mana nak dapatkan PROMOSI ni? Sah laku hanya di bulan ni tau.. bulan lain jangan tanya dah...

Hubungi sya terus seperti talian di bawah untuk dapatkan promosi hebat Shaklee may 2016 ni tau.


Atau kalau korang nak dapatkan secara online boleh terus klik belian di bawah ni oke.





Nak Harga Ahli Shaklee Dan Cash Back Bonus Klik Sini | Twin Pack Vivix Free Membership Klik Sini
X