Tabung Insyirah

Women’s Health Set Shaklee

Selepas kejayaan kempen #JomDetox, Shaklee memperkenalkan pula kempen Women’s Health Set Shaklee yang berlangsung selama 3 bulan bermula Julai sehingga September 2016.  Ada 4 set kesihatan untuk wanita dan 1 set produk kecantikan Nutriwhite Shaklee.
Antara yang menarik bagi kempen ini adalah:
A. Set Gorgeous
Set ini mengandungi

§  ESP
§  Vitalea
§  Vita C Sustained Release
§  GLA Complex
B. Set Prenatal
Set ini khusus untuk wanita merancang untuk hamil dan ibu hamil / mengandung. Set ini mengandungi

§  Ostematrix
§  Omega Guard
§  Vita C Sustained Release
§  BComplex
§  Vitalea
§  ESP
C. Set Postnatal
Set postnatal adalah khusus untuk ibu bersalin dan berpantang. Ia mengandungi

§  Ostematrix
§  Omega Guard
§  Vita C Sustained Release
§  Alfalfa Complex
§  Vitalea
§  ESP
D. Set Amazing Golden
Set ini mengandungi:
§  Ostematrix
§  Omega Guard
§  Vivix
§  GLA Complex
§  Vitalea
§  ESP


Istimewanya dengan setiap pembelian set ini anda layak menikmati:
  • Keahlian seumur hidup PERCUMA bernilai Rm79.50
  • Diskaun HARGA AHLI serta merta (anda jimat 15%)
  • FREE postage
  • CASH BONUS

 Apa Lagi?Jom grab satu
Kesemua 4 set ini boleh dibeli dan dapatkan percuma 2 unit paper bag #LiveAmazing yang comel itu. Juga anda juga berpeluang membeli Jute Bag Shaklee (Eco friendly) dengan hanya RM12 (harga normal RM23) sahaja.
Hubungi sya untuk sebarang pertanyaan dan membuat pesanan produk Shaklee di fisyayusof87@gmail.com atau boleh hantar sms / whatsapp seperti number tertera di bawah.
Sya Pengedar Shaklee Shah Alam dan kawasan sekitarnya.Untuk luar kawasan sya sediakan perkhidmatan pos ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Serawak.

Cara Mudah Daftar Keahlian Shaklee Seumur Hidup



Kita semua pasti tak pernah tak suka pasal diskaun yang super jimat kan.Mesti excited nak terjah kalau pasaraya ada buat sale.Sya tak terkecuali suke sangat sale sale ni.Hihi.Sanggup jer redah lautan manusia janji dapat pegi beli barang sale.Heehehe.
Ok la dah melalut tentang sale pulakkan.Sya nak bercerita tentang cara mudah daftar keahlian Shaklee supaya korang pengguna Shaklee dapat beli dengan harga murah dah boleh kumpul point sekali.Tersilap hari bulan boleh terdapat bonus pula.Shaklee ni konsepnya lebih kurang la macam petronas , aeon , shell dan sebagainya cumanya diaorang kan bila beli barang kita kena kumpul point dulu sampai cukup point untuk ditebus dan akan di tukar ke barang lain.
Tapi sangat berbeza dengan Shaklee.Di Shaklee kita kumpul point atau uv pada setiap bulan dan kita akan dapat bonus pada setiap bulan juga.Contohnya pada bulan Jun kita capai 150uv bermakna kita dah layak mendapat uv yang akan di bayar pada 15 July nanti.Wow bestkan setiap bulan boleh dapat bonus.
Ada yang pernah tanya sya “Perlu ke beli setiap bulan untuk kekalkan no keahlian”?? Jawapannya adalah tidak perlu pun.Kalau setahun tak beli tetiba tahun depannya nak beli pun tak ada masalah.Keahlian Shaklee sekali kita bayar adalah untuk seumur hidup.Dan lagi satu kalau kita daftar ahli tak perlu pun kita nk jual barang.Daftar ahli untuk makan sendiri pun boleh.
Yuran yang dikenakan untuk register yuran keahlian nya pun tak lah mahal mana cuma RM68.90 + RM 10.60= RM79.50 .RM 10.60 untuk semenanjung dan Rm 21.20 untuk pos Sabah / Serawak ni adalah kos postage yang di kenakan Shaklee untuk mereka pos Memberkit pada kita.Dan kalau tak nak bayar yuran memberkit tu kita boleh je dapat free dengan syarat membuat pembelian sebanyak 200uv secara automatic akan dapat terus keahlian.Mudah sangat kan dengan Shaklee ni.

Anda boleh mendaftar sendiri keahlian Shaklee dengan klik link di bawah je dan akan terus akan di bawa terus ke laman web rasmi Shaklee.. Senang kan mudahkan..semuanya di hujung jari je..tak payah dah kena jumpa sponsor bagai..korang daftar sendiri je pun boleh..






Bila korang klik link tu korang akan di bawa ke laman web rasmi Shaklee..cara-cara daftar boleh rujuk step pada gambarrajah di bawah yer..


  STEP 1 :

Selepas klik link di atas anda akan jumpa website ini, dan klik di "Join Now" kemudian ikuti langkah seterusnya dengan mengisi butiran yang diperlukan.


 STEP 2 :



Isi Maklumat yang diperlukan dan tandakan “I consent to Shaklee assigning me a sponsor.” sebelum menekan butang “JOIN NOW


STEP 3 :

Tekan “Continue To Member Center”




STEP 4 :

Anda akan dibawa ke www.shaklee2u.com.my yang merupakan website rasmi ahli Shaklee.


Anda perlu mengaktifkan keahlian anda dengan membuat pembelian opportunity kit. Dan juga anda boleh terus membuat pembelian produk denga  harga ahli secara serta merta.

STEP 5 :



Haaa senang je kan..lepas step ni anda akan di bawa untuk isi detail selanjutnya ..mudahkan..selamat mendaftar yer... jika ada sebarang masalah boleh berhubungi dengan sya seperti talian di bawah yer.

Perjalanan Lancar Pulang Ke Kampung

Syukur alhamdulillah perjalan kami sekeluarga di lindungi olehNya..Selamat  sampai ke kampung halaman suami tercinta nun jauh di pantai timur.

Pulang ke kampung kali ni tak dapat pulak feel balik kampung sebab jalan clear sangat. Macam balik bukan musim raya pula..    


   
Haaaa tengok tak nampak kereta lain pun atas highway.Masa ni di highway karak.Kalau sebelum ni area karak ni memang melekat ja jem.Tapi alhamdulillah tahun ni rasa bahagia sangat balik kampung.



Tapi rasanya tahun ni jalan memang tak jem teruk kot sebab orang ramai ada banyak pilihan boleh balik hari apa yang dia.

Untuk yang baru nak pulang ke kampung halaman sya ingat ye berhati hati di jalan raya.Biar lambat asalkan selamat sampai ke pangkuan keluarga tercinta dengan selamat.

Akhirnya sampai ke destinasi yang sangat di rindui



Akhir kata dari sya selamat hari raya ampun dan maaf di pinta dan berhati hati  di jalan raya

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Dan Batin


Selamat Hari Raya Maaf Zahir Dan Batin 
kepada semua kawan-kawan blogger, semua pembaca blog , follower dan semua sya menyusun 10 jari memohon kemaafan andai sepanjang sya menulis di blog ni ada buat korang terasa ati , terkecik ati atau sebagainya...Kita 0 – 0 yerk.

Yang mana pulang ke kampung tu pulang dengan berhati hati.Ingat yang tersayang sedang menanti dengan penuh kegembiraan.Tak perlu nak berlumba di jalan raya.Biar lambat asal selamat sampai ke pangkuan keluarga.

Jom sama sama kita meredah jem.Sesekali beramai ramai di highway pun seronok juga kan.Rancang perjalanan anda semua.


Selamat Hari Raya, Maaf Zahir dan Batin.

Resipi Biskut Nestum Mudah

Macam tak percaya pula sya buat semua kuih tahun ni..Tapi tak banyak pun.Ada la dalam 6 jenis.Buat utk 3 buah rumah.

Sya buat yang simple simple aje.Tak kuasa nak buat yang renyah renyah ni..Boleh buat stress aje nanti.Jadi elakkan stress kena la buat yang simple.Kalau yang simple pun stress gak cepat la telan B-Complex 😃😃.

Untuk kali ni sya nk kongsikan dengan semua resipi mudah buat Biskut Nestum.Biskut nestum ni memang favorite sya sesangat dari dulu lagi.Zaman malas buat kuih dulu kalu pegi beraya rumah orang biskut pertama sya cari mesti biskut nestum.Ya Allah rasa bahagia sangat kalau dapat 😍😍.

RESIPI BISKUT NESTUM

Bahan Bahan
· 250 gm butter
· 100 gm kismis
·  2 cawan tepung gandum
· 1 cawan tepung jagung
· 3 cawan nestum
· 1 cawan gula caster
· 1 biji telur
· 1 sudu teh esen vanila

Cara membuatnya :
1. Pukul butter dengan gula hingga putih.
2. Masukkan telur dan esen vanila... kacau sebati
3. Masukkan semua tepung dan nestum... masukkan kismis... uli hingga sebati
4. Bentukkan biskut ikut kreativiti sendiri...Bakar dalam oven selama 10 minit dengan suhu 150'c(ikut oven masing masing).

Kan dah kabo mudah sangat nak buat biskut ni.Semudah ABC kan..

Ok selamat mencuba..

Ubat Nyamuk Di Jamin Selamat Dan Berkesan Untuk Semua


Dah nak raya mesti kita semua terutamanya yang berkeluarga ni dah berbincang atau memang dah terbiasa ikut turn untuk balik kampung nanti kan.

Macam sya sendiri in shaa Allah akan pulang berhari raya di kampung mertua di Besut , Terengganu.Tak ada aral in shaa Allah akan pulang pada isnin malam.

Setiap kali balik kampung perkara yang paling sya risau adalah kalau anak-anak digigit nyamuk atau serangga.Biasa la kawasan kampung , banyak serangga yang berkenan dengan orang bandar tu ha.Nyamuk tak payah cakap la bukan main meriah berterbangan ke sana sini.

Jadi untuk elakkan puteri-puteri kesayangan sya tu kena gigit nyamuk atau serangga sya akan sapu seluruh badan hingga ke muka mereka dengan herbal blend.Tambah pula Auni ada eczema kalau kena gigit nyamuk sikit dia punya mengaru sampai boleh luka.

Sya akan pastikan herbal blend adalah yang wajib juga di bawa balik.Tak sanggup sya tengah anak anak kena gigit nyamuk sampai berbintat.

Apa yang best sangat herbal blend ni sampai jadi favourite sya sampai tak boleh nak tinggal.Apa yang bestnya dan penting sangat ianya BEBAS BAHAN KIMIA .Tiada paraben , tiada steroid.Boleh baca di artikel < HerbalBlend Multipurpose Cream >



Bukan sya jer tau yang dah terjatuh cinta dengan herbal blend ni tapi ada ramai juga yang dah jatuh cinta dengan herbal blend juga.Tiada lagi masalah anak kena gigit nyamuk.Jom tengok perkongsian mereka :




Alhamdulillah kini tak perlu nak risau lagi.Kalau ibu ibu nak juga , dapatkan herbal blend sekaranh juga.Harganya tak mahal mana pun dan sangat berbaloi.I tuib 4oz boleh tahan 2 hingga 3 bulan.

Boleh contact sya seperti talian di bawah untuk oder herbal blend atau sebarang produk Shaklee yang lain.


Cinch Energy Tea Mix



Mungkin ada yang belum tahu lagi yang Shaklee pun ada produk berasaskan tea kan??Ia adalah 
Cinch Energy Tea Mix.Antara produk yang laku keras juga ni.Dan Cinch Energy Tea Mix ini termasuk dalam Set Kurus Shaklee juga tau

Kenapa ye dia dimasukkan dalam Set Kurus Shaklee:



Sebab ia boleh membekalkan tenaga kepada yang tengah dalam proses diet yang sihat untuk kurus...

Anne nak kongsikan dengan kawan-kawan kebaikan Cinch Energy Tea Mix ini

* sebagai penggalak TENAGA semulajadi
* Ditambah dengan Taurina yang meningkatkan tenaga dan ketahanan badan
* Pilihan alternatif terbaik untuk menggantikan minuman kopi, soda atau manisan untuk mengekalkan kecergasan tubuh.
* TANPA GLUTEN , tanpa perisa, pewarna dan bahan pemanis tiruan.

Antara ekstrak utama yang ada dalam Cinch Energy Tea Mix
  1.  TAURINA
  2. MATCHA GREEN TEA - Teh Hijau gred tertinggi dari Jepun
  3. RED TEA EXTRACT
  4. WHITE TEA - Teh yang menjalani pemprosesan paling minimum
  5. ROOIBOS RED TEA- tumbuhan herba dari Afrika (dikenali sebagai THE MIRACLES TEA/LONG LIFE TEA)


Tahukah kawan-kawan perbezaan Teh ini dengan teh-teh lain yang anda minum?

sebab banyaknya ekstrak dalam ia..

Mari sya cerita fungsi-fungsi beberapa ekstrak yang ada dalam  Cinch Energy Tea Mix

1) MATCHA GREEN TEA
* antioksida yang sangat tinggi
* energy booster
* metabolisme booster
* bakar kalori up to 4x

2) TAURINA
* menggalakkan metabolisme
* lebih bertenaga
* larutkan lemak
* membantu menghasilkan otot tanpa lemak

3) WHITE TEA
* membakar lemak-lemak berlebihan
* menghalang penghasilan sel lemak yang tidak perlu
* meningkatkan metabolisme
* juga dikenali sebagai teh hijau bayi dengan mempunyai kandungan antioksida yang lebih tinggi berbanding teh hijau.

4) ROOIBOS RED TEA
* melarutkan lemak
* meninggikan kadar metabolisme iaitu pembakaran lemak
* agen detox yang kuat

5) RED TEA
* Salah satu antioksidan yang dijumpai dalam teh merah, yang dikenali sebagai polifenol -
pejuang kanser yang kuat
* Polifenol membantu kerosakan badan yang disebabkan oleh radikal bebas
*merupakan antioksidan yang begitu kuat dan dikaji sebagai pencegahan kanser dan sebagai agen yang boleh menghalang tumor dari merebak

Cinch Energy Tea Mix ini bukan sahaja mempunyai pelbagai khasiat seperti di atas, 
malah ia :

1) Rendah kandungan Kafein (Teh Putih)
2) Membantu merendahkan tekanan darah tinggi
3) Mengurangkan kolestrol
4) Melindungi jantung dan peredaran darah seluruhnya
5) Menguatkan tulang
6) Antibakteria dan antiviral
7) Menggalakkan kulit yang sihat
8) Mengurangkan gula dalam darah. Membantu mengurangkan gejala kencing manis
9) Baik untuk pencernaan dan boleh mengelakkan cirit birit
10) Membantu melawan penyakit seperti athma dengan mengembangkan saluran pernafasan

Banyak kan fungsi Cinch Energy Tea Mix ni...Memang amat bagus untuk buang berat badan berlebihan. 

Bagi yang kurang bersenam dan yang kurang melakukan aktiviti fizikal amat-amat digalakkan ambil      Cinch Energy Tea Mix ini kerana ia membantu untuk boost metabolisme kita.

Cinch Energy Tea Mix di datangkan  dalam sachet yang mudah bagi setiap satu hidangan dan boleh diminum secara panas atau sejuk.Di campur dengan lemon memang umppp la.Tak pandang teh biasa tu lagi.

Untuk membuat pembelian boleh direct contact sya seperti talian di bawah.Sya boleh cod di kawasan berdekatan dan yang jauh jangan risau sya boleh uruskan pihak pos untuk hantar ke anda semua.

Promosi July 2016 Shaklee


June dah berlalu maka berakhir la sudah promo Mealshakes dan Lecithin dan  kedatangan July dengan Promosi VIVIX SHAKLEE. THE BEST PRODUCT IN THE WORLD tau .Dengan setiap pembelian 6 botol vivix kita akan dapat 1 botol lagi secara percuma atau beli 2 botol dapat 5% Untungkan. Selain daripada itu anda juga akan dapat MEMBERSHIP FREE! Jangan lepaskan peluang keemasan ini.Dah la dapat khasiat vivix dapat pula membership free.Jimat la lagi duit RM 79.59 kan..
  
Ada lagi ker yang tak tahu pasal Vivix ni??Vivix ni killer produk dalam Shaklee tau.Ramai sangat dah yang dah merasa keberkesanan vivix ni.Vivix ni bukan la ubat sebaliknya hanya supplement tapi alhamdulillah mampu merawat dan mencegah sesuatu penyakit dengan izin Allah.

Yang masih tertanya tanya tentang apa la vivix shaklee tu kan meh la sini sya huraikan serba sedikit tentang vivix ni.

Apakah itu Vivix?
 
Vivix ialah sejenis minuman campuran botani, merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol.

Apa yang hebatnya tentang Vivix Shaklee?

Fakta 1: Vivix mengandungi resveratrol. Malah Vivix terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, disamping tidak mengandungi alkohol, sebaliknya hanya menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan dan HALAL!



Fakta 2: Saintis telah menjalankan kajian dan hasil kajian mendapati orang-orang Perancis gemar memakan daging yang berlemak tinggi dan minum wain dengan banyak, tetapi kadar penyakit jantung tetap rendah di Perancis. Selepas bertahun-tahun membuat kajian, saintis menemui rahsia di sebalik Paradoks Perancis terdapat pada Resveratrol yang terkandung dalam wain merah.


Fakta 3: Satu hidangan Vivix mengandungi jumlah resveratrol yang sama banyak seperti yang terdapat dalam 100 gelas wain merah.

Fakta 4: Sekiranya hendak dibandingkan dengan minuman jus lain, Vivix ternyata mendahului dengan hanya 1 sudu teh sehari mampu membekalkan ORAC* value yang diperlukan tubuh iaitu 3000-5000 ORAC.

*Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC) is a method of measuring antioxidant capacities of different foods


Manfaat minum 1 sudu teh Vivix setiap hari ialah

1. Menggalakkan rangsangan penuaan yang sihat

2. Bantu dalam menghalang kanser
3. Kurangkan risiko jantung
4. Kurangkan komplilasi dalam pesakit diabetes
5. Menyokong kesihatan sendi
6. Mengurangkan insiden bagi penyakit Alzheimer
7. Bantu kurangkan berat badan
8. Tingkatkan sistem imum
9. Tingkatkan kesihatan mata
10. Menyokong kesihatan menyeluruh


Jom tengok testimoni pengguna VIVIX : 





Kan dah cakap banyak kegunaan vivix ni.Nak tau lagi boleh whatsapp sya ok.Sebarang order produk Shaklee boleh hubungi sya seperti talian di bawah 


Nak Harga Ahli Shaklee Dan Cash Back Bonus Klik Sini | Twin Pack Vivix Free Membership Klik Sini
X