Tabung Insyirah

Pengalaman Saya Amalkan Set Mengandung Shaklee


Pastinya setiap ibu ibu  mengandung mengharapkan kehamilan yang sihat serta proses kelahiran yang mudah dan selamat. Selagi mampu, kita akan cuba memberikan yang terbaik untuk bayi sejak dalam kandungan lagikan. Sebagai ibu yang prihatin, kita semua ingin bayi di dalam rahim kita mendapat cukup zat dan nutrisi yang lengkap untuk tumbesaran yang sempurna. Inilah fitrah seorang ibu yang sayangkan anaknya biarpun masih dalam kandungan.

Alhamdulillah memang sangat ketara perbezaan yang sya rasakan bila mengandung anak pertama dan kedua berbanding  ke-3 ni dengan pengambilan Set Mengandung Shaklee Premium.

Ni antara pengalaman sya semasa mengandung anak ketiga dengan set mengandung Shaklee.

Sepanjang mengandung anak ketiga ni saya memang fully amalkan makan vitamin Shaklee. 

Nak tahu tak apa beza bila mengandung anak ketiga dengan sebelum2 ni. Saya cuba listkan apa yang saya kelainan sepanjang kehamilan anak ketiga ni :

1) Tak ada kena kejang kaki waktu tengah malam.Setiap malam tidur dengan aman tanpa gangguan kejang kaki.Kalau dulu nak tidur malam mesti sapu minyak panas kat kaki tapi sekarang dah tak perlu sapu minyak panas setiap malam lagi.

2) Sya kekal aktif sepanjang mengandung. Kalau hari cuti tu tak ada nak tidur siang. Kalau mengandung sebelum ni asyik melepet kepenatan dan sering tak bermaya. Kat office pun nak tidur je.

3) HB memang cantik tak pernah kurang dari 11.Kalau anak pertama dan kedua dulu asal setiap kali check up mesti kena bebel sebab HB mesti 10 kebawah.Siap kena ambil ubat iberet folic untuk naikkan HB tapi sampai beranak pun HB tetap tak naik 😂😂




4) Berat badan naik dengan terkawal.7 bulan berat baru 61.5 jer.

5) Semasa mengandung anak ke-2 sya alami masalah buasir ketika usia kandungan 5 bulan sampai terpaksa jumpa doc tapi alhamdulillah syukur untu kandungan ketiga ni masalah buasir tiada lagi.

6) Mampu berpuasa penuh pada ramadhan yang lepas tanpa rasa letih dan lesu.

Di atas adalah antara pengalaman sya semasa mengandung dengan mengamalkan set mengandung shaklee.Jom kita tengok pula pengalaman  mereka yang turut amalkan set mengandung shaklee.









Ibu ibu nak try juga Set mengandung premium shaklee ??Ibu ibu boleh beli sendiri menggunakan kad kredit atau debit dengan klik ikon di bawah :- 




Sekiranya memerlukan bantuan untuk order set mengandung shaklee atau sebarang produk shaklee boleh hubungi sya melalui whatsapp dengan menekan icon di bawah sahaja.





1 comment:

Nak Harga Ahli Shaklee Dan Cash Back Bonus Klik Sini | Twin Pack Vivix Free Membership Klik Sini
X