Fisya Yusof

Saya Nafisah Binti Md Yusof Shaklee Inderpendent Distributor [ SID : 1084053 ] sejak 2013 Sebarang pertanyaan berkaitan produk shaklee boleh hubungi saya di talian 017 -420 5506

4 October 2017

ESP BANTU KUATKAN RAHIM & BANTU CEGAH KEGUGURAN




ESP merupakan salah satu supplement yang sya suggestkn untuk customer yang sedang berusaha untuk hamil

Bagaimana ESP membantu untuk kesuburan bagi mereka yang sedang TTC / ikhtiar untuk hamil?

ESP berfungsi untuk MENGUATKAN OTOT RAHIM. Jadi perlekatan lebih kuat dan tak fragile.

Untuk mereka yang pernah ada history MISCARRIAGED, sya cadangkan pengambilan ESP sebagai satu langkah untuk membantu menguatkan kembali otot rahim.In shaa Allah ada rezeki untuk mudah lekat lepas nih.

Dan sya akui, ramai sangat customers shaklee makan ESP ni pregnant..

Sebabnya ESP adalah PHYTOESTROGEN yang bertindak dua hala. Boleh jadi pro-estrogen dan boleh jadi anti-estrogen, bergantung kepada level estrogen dalam badan kita. 

Sebab tu ESP boleh bantu meningkatkan kesuburan dan balance kan hormon wanita.

Bagi anda yang hamil, pengambilan ESP secara consistent berupaya untuk memberikan anda LEBIH TENAGA, KURANG SAKIT SAKIT BADAN, TAK SEMBELIT serta inshaaAllah KULIT BABY lebih CANTIK dan GEBUUU 😍


Sama jugak untuk ibu menyusu, baby anda akan sama sama dapat khasiatnya melalui susu badan.


Nak dapatkan ESP? Whatsapp saya http://wasap.my/60174205506 sekarang.

No comments:

Post a Comment